Nunta in castel – Toscana

Postat pe ianuarie 15, 2014 in Nunta in castel - Toscana | 0 comentariiShare

Nunta in castel – Toscana

Nunta in Toscana

Toscana, regiunea celor mai renumite vinuri din lume, a devenit o optiune din ce in ce mai intalnita pentru mirii din intreaga lume deoarece le ofera posibilitatea sa isi organizeze nunta intr-un vechi castel, intr-o gradina frumoasa, o vila toscana pitoreasca sau intr-un oras medieval.

Cea mai potrivita perioada a anului pentru nunta in Toscana este intre lunile mai si septembrie cand zilele sunt lungi si soarele straluceste cu putere.

Daca visati sa va casatoriti in Toscana, una dintre cele mai potrivite alegeri este Castelul Modanella, care dateaza din secolul al XII lea si domina satul cu acelasi nume.

Castelul este situat pe un deal si este inconjurat de plantatii de maslini si vita de vie, intr-o adevarata atmosfera toscana. Situat in zona Chianti, in apropiere de Siena si Florenta, este locatia ideala pentru o nunta luxoasa sau feerica, oferind totodata atat dumneavoastra cat si invitatilor, oportunitatea de a explora frumosul peisaj rural toscan, inainte sau dupa festivitatile de nunta.

Ceremonia religioasa poate avea loc in biserica San Giovanni Battista, gazduita de castelul Modanella sau ca alternativa, puteti primi binecuvantarea in gradina superba.

Un alt castel impresionant este Castello di Castagneto ( Livorno ), situat pe o pozitie panoramica, pe un deal, si avand vedere la marea situata la 5 km departare. Se afla in proprietatea unei familii toscane, de 36 de generatii.

In inima dealurilor florentine, la 30 km de Firenze, se afla Castello di Oliveto, un vechi castel din secolul al XV lea, construit de familia nobila dei Pucci. Este unul dintre cele mai frumoase castele din Toscana, care, de-a lungul secolului a gazduit oaspeti celebri, cum ar fi: Papi Leone X Medici, regale Italiei Vittorio Emanuele III. Astazi, este locul ideal pentru nunti, fiind situat intr-o zona panoramica, dominata de podgorii.

Exista un numar impresionant de castele in Toscana, cu adevarat spectaculoase, care pot gazdui nunta dumneavoastra. Ceea ce trebuie sa faceti este sa imi trimiteti un e-mail si va voi ajuta sa il alegeti pe cel potrivit.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *