lagondola

 La Gondola va ofera posibilitatea de a organiza nunta pentru anul 2014 intr-un cadru de vis. Fiecare cuplu visează la o nuntă perfectă pe care să nu o uite niciodată. Pentru mulți, acest vis poate deveni realitate urmând niște pași destul de simpli, care țin efectiv de organizarea acesteia.

La Gondola Events, prin wedding planner-ul nostru, va va consilia in pregatirea evenimentului dumneavoastra, in cele mai mici detalii. Nu va trebui sa va faceti griji pentru nimic, deoarece noi ne vom ocupa de tot, locatie, meniu, decor, pachet artistic si tehnic.

„La Gondola” va ofera o locatie unica in Bucuresti, pe malul lacului Floreasca, unde veti putea opta pentru o nunta in aer liber, avand privelistea lacului, fiind protejati insa de o eventuala ploaie datorita cortului elegant, special amenajat, drapat si innobilat cu candelabre care va vor face sa va simtiti ca in Venetia, orasul indragostitilor.
Peisajul va fi completat cu gondola noastra veritabila cu care va puteti plimba si in care puteti face poze, avand astfel o amintire de neuitat.
Daca nu doriti o nunta in aer liber, salonul „La Gondola” va sta la dispozitie si puteti beneficia de acelasi peisaj datorita suprafetei vitrate ce inconjoara intreg spatiul .

La citta dell’amore, Venezia, este unul dintre cele mai romantice orase din lume cu gondolele ei impunatoare, cu Ponte Rialto, cu Piazza San Marco, cu Pallazzo Ducale.     Inca din anul 2007, un faimos arhitect venetian a recompus pe malul lacului Floreasca, o mica parte din Venetia: salonul Events Gondola.Cu o capacitate de pana la 140 persoane, salonul cu pereti vitrati care se pot deschide pe timpul verii, cu acces pe ponton, zona lounge, este locatia ideala, unica de altfel in Bucuresti, pentru cei care doresc sa se bucure de natura, de lac si de o priveliste minunata.
Daca nu ati vazut locatia „La Gondola” , luati legatura cu wedding planner-ul nostru, la numarul de telefon: 0752.356.356 sau trimiteti un mail la adresa office(@)restaurant-gondola.ro

Share