Flori de sezon

Postat pe ianuarie 15, 2014 in Flori de sezon | 0 comentariiShare

Flori de sezon

Atunci cand alegeti florile pentru buchetul de nunta trebuie sa aveti in vedere florile care va plac si care se potrivesc temei nuntii, dar trebuie sa luati in considerare si caracterul sezonier al florilor pe care doriti sa le utilizati.

Florile reprezentative pentru luna mai sunt bujorul si lacramioarele, cu parfumul lor frumos.

Si miresele din iunie se mai pot bucura de bujori, insa floarea specifica acestei luni este trandafirul. Trebuie sa aveti grija, pentru ca fiecare culoare are un sens diferit. Trandafirii rosii semnifica iubirea romantica, pasionala, trandafirii albi indica puritate, inocenta, cei piersica implica sinceritate si recunostinta. Asadar, alegeti cu atentie culoarea……galben simbolizeaza gelozie.

Mai puteti folosi ranunculus, o floare tot mai des intalnita in buchetele de nunta. Se gasesc intr-o mare varietate de culori: verde deschis, galben, alb, roz, lila, portocaliu, ivory, burgundy. Se pot combina minunat cu hortensia, bujorul, trandafirii, rezultand un aranjament superb.

In luna iulie puteti opta pentru hortensie sau delphinium, iar in august puteti alege intre crin ( amaryllis alb ), flori de mac sau gladiole.

Floarea lunii septembrie este aster si se gaseste intr-o varietate de culori. Florile de toamna au farmecul lor si puteti realiza un aranjament deosebit folosind gentiana, crizantemele sau orhideea ( cymbidium ).

Iarna puteti crea un buchet deosebit cu anemone, lalele sau wax flower.

Indiferent de anotimpul in care va veti casatori, veti fi consiliati de profesionisti, iar aranjamentele florale se vor potrivi personalitatii dumneavoastra.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *